okładka

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.

Słowiński, Mirosław Red.

Rok wydania: 2014.

Żywność pochodzenia zwierzęcego, Żywienie człowieka

Autor
Słowiński, Mirosław Red.
Tytuł
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
ISBN
9788375835700
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2014.
Objętość
285 s. ;
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Żywienie człowieka
020
%a 9788375835700
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2014.
300
%a 285 s. ; %c 24 cm.
650
%a Żywność pochodzenia zwierzęcego
650
%a Żywienie człowieka
700
%a Słowiński, Mirosław %e Red.
920
%a 9788375835700